StoryEditor

Obitelj Mirte Šurjak proživljava teške trenutke! Oglasila se dramatičnom objavom

Piše D  /  03.12.2020., 12:12h

 Status Mirte Šurjak prenosimo u cijelosti:

"Nemam potrebu svoje osobne stvari iznositi u javnosti, ali ovaj put moram progovoriti, osjećam dužnost i potrebu, zbog stigmatizacije i osude svih oboljelih od Covida-19.

Da odmah obavijestim sve dežurne dušobrižnike, a nažalost ima ih jako puno ja sam negativna, ali ostatak moje obitelji nažalost nije imao tu sreću.

Neki su s vrlo teškim simptomima, borimo se, pozitivom, molitvom i raznim terapijama svi zajedno.

Zahvaljujem svim predivnim ljudima, koji su pokazali svoje nesebično srce i ponudili pomoć,brižnim i savjesnim epidemiolozima s otoka Hvara gdje smo se zatekli u ovoj situaciji.

Ali isto tako moram ‘zahvaliti‘ i nekima koji su pokazali svoje pravo lice osudama, ogovaranjima i stigmatizacijom oboljelih. Zar itko tko ima imalo ljudskosti u sebi može i pomisliti da bi netko nekome namjerno prenio virus?!

Možda ćemo jednoga dana spoznati pravu istinu o ovome u čemu smo svi zajedno...možda je ovo produkt nekog suludog laboratorijskog eksperimenta koji se oteo kontroli, a možda je i Božja opomena svima nama da konačno postanemo ljudi, manje sebični, zluradi, površni...Ja konačno u svemu ovome spoznajem tko su ti pravi ljudi", napisala je.

 

Dnevnik.ba 

17. travanj 2024 07:25