StoryEditor

Obilježen Dan općine Stolac

Piše D  /  20.07.2021., 04:07h

Tom prigodom stolački načelnik Stjepan Bošković istaknuo je nekoliko ključnih projekata infrastrukture, gospodarstva, ali i ulaganja u kulturne i obrazovne segmente razvitka.

Uz najavu skorog okončanja radova na prometnici Stolac - Neum, načelnik Bošković najavio je i izgradnju multifunkcionalne gradske dvorane, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a, prenosi Fena.

Govoreći o realiziranju ovih projekata, posebno je istaknu snažnu potporu Vlade HNŽ-a, koja je u više navrata iskazala razumijevanje za potrebe općine Stolac, te dodao kako je uvjeren u to da će se ovakva suradnja nastaviti i dodatno osnažiti.

Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović izrazio je zadovoljstvo da je Stolac, unatoč svim političkim izazovima, danas mjesto za ugodan život svakog njegovog stanovnika.

"Zajedništvo koje živi naš narod u Stocu može biti primjer, poglavito u trenucima kada se u Bosni i Hercegovini rješavaju brojna otvorena politička pitanja", poručio je Čović.

Predsjednik Vlade HNŽ-a Neveko Herceg ovom je prigodom svim Stočankama i Stočanima čestitao Dan općine i blagdan sv. Ilije, iskazavši spremnost da se zajedničkim naporima općinske i županijske vlasti nastave aktivnosti kojima će se stvoriti preduvjeti za još bolji i ljepši život, ne samo u Stocu nego u cijeloj Hercegovačko-neretvanskoj županiji, dodaje se u priopćenju.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 01:18