Article_Top_970x250

Oba doma parlamenta Federacije uskoro zasjedaju

Zakoni

Oba doma parlamenta Federacije uskoro zasjedaju

ruj 06, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Lidija Bradara

Funkcioniranje izvršne i zakonodavne vlasti na federalnoj razini bilo je tema današnjeg sastanka federalnih dužnosnika održanog u Uredu predsjednika Federacije BiH.

''Osnovna svrha sastanka je osiguranje daljeg rada parlamentarne većine kako bi se osiguralo provođenje reformi. Dogovoren je model za prevazilaženje trenutnih problema koji postoje među strankama i skoro sazivanje sjednica oba Doma Parlamenta FBiH, kako bi se usvojili zakoni koji osiguravaju poboljšanje socijalnog i ekonomskog statusa građana u Federaciji BiH'', priopćeno je iz Ureda predsjednika FBiH nakon sastanka.", priopćila je Fena.

Osim predsjednika Federacije BiH Marinka Čavare, sastanku su nazočili dopredsjednica FBiH Melika Mahmutbegović, predsjedateljica Doma naroda Lidija Bradara, premijer Fadil Novalić, dopremijer Vesko Drljača, predsjedatelj Zastupničkog doma Edin Mušić, dopredsjedatelj Zastupničkog doma Mladen Bošković, dopredsjedatelj Doma naroda Jasenko Tufekčić i Munib Jusufović zastupnik u Zastupničkom domu.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250