Nutricionistkinja se onesvijestila u emisiji uživo trenutak nakon što je govorila čime možemo zamijeniti šećerSCREENSHOT -
StoryEditor
GLEDATELJI U ŠOKU

Nutricionistkinja se onesvijestila u emisiji uživo trenutak nakon što je govorila čime možemo zamijeniti šećer

Piše desk  /  06.11.2022., 18:30h

Ako želimo zamijeniti zaslađivače ili šećer, počnimo koristiti ribani kokos, gorki kakao, cimet. U redu je ako dijete ode na rođendan i pojede nešto slatko…", kazala je Coccaro u emisiji "Buenos Días América", a zatim je počela zamuckivati, te je izgubila svijest. Voditelji emisije brzo su joj prišli u pomoć, a emisija je prekinuta

Argentinska nutricionistkinja Teresa Coccaro onesvijestila prošli tjedan u emisiji uživo, samo trenutak nakon što je govorila o tome čime se sve može zamijeniti šećer. 

- Ako želimo zamijeniti zaslađivače ili šećer, počnimo koristiti ribani kokos, gorki kakao, cimet. U redu je ako dijete ode na rođendan i pojede nešto slatko…", kazala je Coccaro u emisiji "Buenos Días América", a zatim je počela zamuckivati, te je izgubila svijest, prenosi Večernji list.

Voditelji emisije brzo su joj prišli u pomoć, a emisija je prekinuta.

Prema liječničkoj dijagnozi, nutricionistica je imala sinkopu, zbog čega je morala biti hitno liječena. Prema onome što je sama prenijela, hitna liječnička pomoć pomogla je da se njezino stanje brže riješi.

Argentinski mediji prenijeli su i kako Coccaro ide na kardiološke pretrage, a nosit će i holter,  Coccaro je zahvalila na brizi onih koji su je kontaktirali kako bi doznali o njezinom zdravstvenom stanju, te još jednom kazala da je dobra medicinska njega vrlo važna.

Nedugo nakon što se saznalo za dramatičnu epizodu, na društvenim mrežama počelo se raspravljati o tome kako je za njenu nesvjesticu kriv nedostatak šećera. Ipak, stručnjakinja je pojasnila da nije vegetarijanka ni veganka te da se drži zdrave prehrane.

Dnevnik.ba

18. svibanj 2024 14:49