Article_Top_970x250

NOVI TRAGOVI U Ljubuškom pronađeni automobili koji se povezuju s ubojstvom Lane Bijedić

odmotava se klupko

NOVI TRAGOVI U Ljubuškom pronađeni automobili koji se povezuju s ubojstvom Lane Bijedić

lis 14, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot via Klix.ba

Istražitelji u Hercegovini uvjereni su da bi ovaj tjedan trebao odmotati klupko i dovesti do ubojice 19-godišnje Lane Bijedić.

Posebno je zanimljivo da su pronađeni automobili u selima oko Ljubuškog, koje je policija povezala s ubojstvom Mostarke koja je u prije devet dana nađena u rijeci Studenčici.

Kako su za Klix.ba potvrdili u Tužiteljstvu Zapadnohercegovačke županije policija fokusirala se na najmanje dva automobila koja se dovode u vezu s misterioznim ubojstvom. Čeka se njihovo izuzimanje te vještačenja koje bi trebale odgonetnuti tko je i vođen kojim motivom ubio Lanu te kobne nedjelje.

Sve je sada na istražiteljima iz Zapadnohercegovačke županije koji vode proces jer je tijelo pronađeno na njihovom teritoriju. Posloženi su i snimci, izuzet telefon i kompjuter žrtve te se očekuju rezultati vještačenja.

Kako su otkrili izvori bliski istrazi problem predstavlja Lanin telefon iPhone, koji policijski vještaci teže otvaraju, nego telefone koji rade na android operativnom sustavu.

Poznato je da se Lana, iz još uvijek neutvrđenih razloga te nedjelje zaputila prema Čapljini. Da se iz Mostara dovezla autobusom te pješačila šest kilometara u pravcu kružnog toka kod Zvirovića.

Dnevnik.ba