StoryEditor

Novi šokantan poraz Reala, oboren negativni rekord kluba

Piše D  /  20.10.2018., 03:10h

Bila je to peta utakmica zaredom u kojoj Real nije uspio pobijediti. Zadnji put su slavili 22. rujna protiv Espanyola 1:0, nakon čega su nanizali četiri poraza u pet utakmica u svim natjecanjima, uz jedan remi.

PRVI GOL LEVANTEA REALU POGLEDAJTE OVDJE

Jose Luis Morales u 7. i Rogert Marti iz jedanaesterca u 13. minuti šokirali su Realove navijače, a Realov gol iz prvog dijela koji je postigao Marco Asensio poništen je zbog VAR-a. U 72. minuti susreta Real je napokon prekinuo golgeterski post preko Marcela koji je svojom slabijom, desnom nogom, zakucao loptu u mrežu, ali domaćini na kraju nisu uspjeli niti do boda.

POVEĆANJE VODSTVA LEVANTEA NA 2:0 PROTIV REALA POGLEDAJTE OVDJE

Real je u ovoj utakmici postavio novi negativni rekord kluba. Gol Marcela bio im je prvi nakon 481 minute posta, čime je oboren rekord iz travnja 1985. godine koji je trajao 464 minute.

PONIŠTENI GOL ASENSIA POGLEDAJTE OVDJE

Real je u ovom susretu tri puta gađao okvir gola, videotehnologija im je poništila dva gola, a dvije lijepe prilike promašio je i sam Luka Modrić koji je odigrao svih 90 minuta. Valja reći i kako je vratar Levantea Olazabal branio čuda. Na kraju susreta očekivano su realovci ispraćeni zvižducima s tribina Santiago Bernabeua.

Trenera Julena Lopeteguija čekaju teški trenuci, nakon ovakvog raspleta nije isključeno da ga smijene možda već za vikend. Sljedeće utakmice Reala su Viktorija Plzen u Ligi prvaka i derbi protiv Barcelone sljedećeg vikenda...

GOL MARCELA LEVANTEU POGLEDAJTE OVDJE

Rezultati by SofaScore

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 23:30