StoryEditor

Novi šok u obitelji Casillas: Ikerova supruga boluje od opake bolesti

Piše D  /  22.05.2019., 07:05h

Španjolski nogometni vratar je nedavno pretrpio srčani udar, a sada je stigla još jedna šokantna vijest. Supruga Sara Carbonero (35) boluje opake bolesti te se bori s rakom jajnika.

Dan prije objave Sara je organizirala Ikerovu proslavu rođendana, a potom je šokirala javnost.

‘Još dok se nismo oporavili od prvog šoka, život nas je opet iznenadio. Ovaj put se radi o meni i o onoj riječi koju se i dalje mučim napisati‘, objavila je na društvenim mrežama Sara Carbonero i nastavila:

‘Prije nekoliko dana liječnici su tijekom pregleda pronašli maligni tumor na jajniku. Sve je u redu i nasreću pronašli smo ga na vrijeme, no i dalje imam nekoliko mjeseci borbe za vrijeme liječenja. Samouvjerena sam i smirena, vjerujem da će sve biti u redu. Put je težak, no imat će lijep kraj. Imam podršku obitelji, prijatelja i vrhunskog tima liječnika‘.

Iker Casillas je prije tri tjedna pretrpio srčani udar i kada se nagađalo kako će u mirovini, nedavno je svojom objavom razveselio fanove.

‘Doći će dan kad ću se umiroviti, a tad ću vam javiti. Za sada se smirite. Imao sam pregled kod liječnika Felipea Maceda, sve je dobro! To su novosti koje sam htio podijeliti s vama‘, napisao je Iker Casillas.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 15:53