StoryEditor

Novi slučaj korone u hrvatskom nogometu: Zaražen je nogometaš

Piše D  /  01.07.2020., 10:07h

Prije desetak dana korona virus se pojavio i u hrvatskom nogometu, točnije u 2. HNL. Prvo je pozitivan na virus bio sudac Domagoj Kurtović, a nakon njega i jedan igrač Hrvatskog dragovoljca. Sada se pojavio još jedan slučaj, a kako doznaju 24sata, riječ je o nogometašu Kustošije!

Naime, Kustošija i Hrvatski dragovoljac su prije tjedan dana igrali prijateljsku utakmicu, a nakon nje je utvrđen pozitivan nalaz jednoga od igrača u klubu iz novozagrebačkog Sigeta. Epidemiolozi su stavili u samoizolaciju cijelu momčad Dragovoljca uključujući i trenera i pomoćne trenere te igrače Kustošije koji su igrali drugo poluvrijeme, ali na kraju je jedan od njih bio pozitivan na testu.

Zaraženi se osjeća dobro, a u izolaciji su i ostali suigrači, trener i pomoćni treneri prve momčadi. Ostali također nemaju nikakve simptome i zasad nema naznaka da je još netko pozitivan.

Prvenstvo Druge HNL prekinuto je u ožujku zbog epidemije korona virusa i neće biti nastavljeno, ali je stanka do nove sezone preduga pa su klubovi aktivirali igrače.

Dnevnik.ba

 

20. travanj 2024 11:37