Article_Top_970x250

​Novi rat Vranješa i pjevačice: Prijeti da će objaviti popis muškaraca s kojim je bila

jet set

​Novi rat Vranješa i pjevačice: Prijeti da će objaviti popis muškaraca s kojim je bila

ožu 14, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Ilustracija

Dara Bubamara nazvala je Ognjena vranješa "indijancem" nakon što joj je slao poruke kada je video njen eksplicitni snimak. Vranješ je zbog toga pobjesnio, pa Dari sprema osvetu, piše beogradski Kurir.

Navodno su se Dara i Ognjen dopisivali prije dvije godine, a razlog zbog kojeg je prestala da mu odgovara na poruke je Jelena Karleuša. On tvrdi da zna mnoge stvari iz Darine prošlosti, pa je htio da je isproziva na račun seksualnih sposobnosti.

"Ipak, nije očekivao da će ga Dara tako javno izvređati s obzirom na to da imaju zajedničku prošlost i da on mnogo toga zna o njoj. Poludio je kada je vidio šta je objavila i istog trenutka joj poslao prijeteću poruku", kaže izvor koji tvrdi da Vranješ namjerava da iznese sve muškarce sa kojima je Dara bila.

Pjevačica je Vranješu napisala da "od.ebe", poslije čega je on rekao da jedva čeka spisak njenih je.ača da objavi na svim portalima i u novinama.

"Na kraju joj je zaprijetio i rekao da ima još eksplicitnije snimke i fotografije na koja je ona i da će zažaliti dan kada je odlučila da ga izvrijeđa", kaže izvor.

On sada namjerava da uništi Daru koja ga je na društvenim mrežama blokirala.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250