StoryEditor

Novi izborni inženjering u aranžmanu bošnjačkih stranaka u Mostaru

Piše D  /  18.12.2020., 02:12h

Detaljnom analizom utvrđeno je, da je u odnosu na preliminarni birački popis u kojem je na Gradskom izbornom području Jug bilo uvršteno 8041 birač, na konačnom biračkom popisu taj broj uvećan za više od 300 bošnjačkih glasova koji su svoje mjesto prebivališta promijenili u posljednja dva mjeseca.

Samo dva dana prije dugo iščekivanih lokalnih izbora u Mostaru, na vidjelo je izašao izborni inženjering bošnjačkih stranaka čija je namjera ponovno preglasavanje Hrvata. Svoj isprobani recept primjenjivan u izboru hrvatskog člana predsjedništva u liku Željka Komšića, koji je proteklih dana posjetom u Mostaru još jednom dokazao čijim je glasovima izabran kao hrvatski član Predsjedništva BiH.

Nakon odbijanja većeg broja hrvatskih dopisnih glasova za mostarske lokalne izbore, majorizacija Hrvata u Mostaru se nastavlja kroz manipuliranje biračkim popisima.

Hrvatima u nedjelju ne preostaje ništa drugo osim da na ovakve poteze bošnjačkih stranaka odgovore masovnim izlaskom na Lokalne izbore za Grad Mostar koji će se održati u nedjelju, 20. prosinca, poručili su iz GO HDZ BiH Mostar.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 16:19