Article_Top_970x250

Novi dom Luke Modrića vrijedan 12 milijuna eura izgleda veličanstveno

raskošno

Novi dom Luke Modrića vrijedan 12 milijuna eura izgleda veličanstveno

pro 14, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva/Ilustracija

Luka Modrić kupio je novu skupocjenu vilu u Madridu. Stoga je madridski As zavirio u 12 milijuna vrijednu nekretninu koja, između ostaloga, u svom sastavu ima devet spavaćih soba, masažni saolon, dvoranu za vježbanje i bazen.

"Luka Modrić je jedan od najvažnijih igrača u povijesti Real Madrida, ali malo je toga poznato o njegovom privatnom životu jer osvajač Zlatne lopte voli držati fokus na nogometu", započinje As tekst o Modriću, navodeći kako je u braku s Vanjom Bosnić (37) i kako zajednički imaju troje djece, prenose Sportske novosti.

As piše kako je nova kuća koju je kupio Modrić puno modernija i skuplja od stare, te da ga je stajala oko 12 milijuna eura, a posao je realiziran putem agencije Promora koja se bavi prodajom, kupnjom i iznajmljivanjem nekretnina u najluksuznijim predjelima Madrida. Novo imanje kapetana Vatrenih se proteže na 10.000 četvornih metara, od čega 2700 otpada na samu kuću koja u svom sastavu ima i kino dvoranu sa 18 sjedala, te vinski podrum i garažu u koju stane deset automobila.

Fotografije novog Lukinog doma možete pogledati OVDE.

Dnevnik.ba