StoryEditor

Novi detalji stravičnog ubojstva kod Solina: Policiji govorila o ‘utvarama i demonima‘?

Piše D  /  11.10.2019., 07:10h

Djevojku osumnjičenu da je u srijedu kod Solina ubila mladića splitsko-dalmatinska policija danas je kazneno prijavila zbog ubojstva. Policija 25-godišnjakinju tereti da je u srijedu nešto prije 22 sata ubola 33-godišnjaka koji je umro od ozljeda u splitskome KBC-u.

Sve se odigralo u Svetom Kaji kod Solina, u kući u kojoj su navodno živjeli djevojka i 33-godišnjak. Djevojka je uhićena odmah nakon ubojstva, a danas poslijepodne je nakon kriminalističkog istraživanja predana pritvorskom nadzorniku.

Zasad nije poznato kojim je predmetom djevojka ubola žrtvu ni što je bio povod napada. Zločinu je, po pisanju medija, prethodila svađa, a mladić je nakon kobnog uboda pokušao pobjeći. Zvao je oca koji živi u istoj kući, nakon čega je pao između parkiranih automobila.

Kako Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje, djevojka je policiji govorila o "utvarama i demonima" koji su joj se obraćali.

No tek će se naknadnim vještačenjem utvrditi radi li se zaista o psihičkom poremećaju i čime je izazvan ili se radi o "taktici izvlačenja na ludilo". Navodno se njezina obitelj zbog sličnih "priviđenja" obratila i jednom fratru da im pomogne riješiti problem, ali zasad nema informacija da je djevojka bila psihijatrijski liječena niti da ima bilo kakvu dijagnozu, prenosi Hina.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 12:00