StoryEditor

Novi detalji pucnjave u Kaštelima, policija privela trojicu

Piše D  /  15.06.2020., 08:06h

U nedjelju navečer u Kaštelima u pucnjavi je ubijen muškarac, a dvojica su ranjena.

Prema prvim informacijama, radi se o okršaju dobrog poznatih pripadnika krim miljea. Pred kućom je ubijen 36-godišnjak iz Kaštel Kambelovca dok su u splitsku bolnicu s ranama od vatrenog oružja prevezen 29-godišnjak iz Kaštel Lukšića i još jedna osoba.

Dnevnik.hr javlja kako je splitska policija tijekom noći privela trojicu.

- Čuo sam pucnjavu, bilo je to oko 23 sata. Odmah sam zvao sina da dođe kući. Onda sam vidio da cestom prolazi policija, sada ih ima svugdje. Ne znamo šta se događa, u panici smo. Možda okolo lutaju naoružani ubojice - kaže uznemireni svjedok za Slobodnu Dalmaciju.

Smrtno stradali 36-godišnjak već je bio žrtva pokušaja atentata. Ranjeni mladić je već preživio dva pokušaja atentata prošle godine.

Velike policijske snage su na terenu, a dio Kaštela je blokiran. 

O svemu je izvijestila i splitska policija: Oko 22,50 sati došlo je do oružanog sukoba više osoba u Kaštelima, pri čemu je jedan muškarac smrtno stradao, a dva su muškarca zbog ozljeda zadobivenih u pucnjavi iz vatrenog oružja prevezena u bolnicu. 

Policija je osigurala mjesto događaja te slijedi očevid kojim će rukovoditi zamjenik Županijskog državnog odvjetništva koji izlazi na mjesto pucnjave, navode iz PU Splitsko-dalmatinske.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 23:45