StoryEditor

​Novi detalji nesreće u Hrvatskoj u kojoj je sudjelovalo i vozilo iz BiH

Piše D  /  10.09.2020., 09:09h

Nakon prometne nesreće izbio je požar, a iz PU zagrebačke priopćeno je kako je do nesreće došlo iz neutvrđenih razloga i na neutvrđen način. 

Požar su ugasili vatrogasci, a u suradnji s nadležnim službama, žurno je otvoren sjeverni kolnik A3 između čvora Rugvica i Ivanić Grad za dvosmjerni promet jednim kolničkim trakom. Iz policijske je uprave također priopćeno kako su, prema dosad prikupljenim informacijama, dvije osobe iz teretnih vozila smrtno stradale, dok ostali nisu ozlijeđeni. 

Na mjestu događaja policijski službenici provode očevid kojim će se utvrditi okolnosti prometne nesreće. Ugašen požar Požar do kojeg je došlo nakon sudara tri teretna vozila te dva osobna vozila kod odmorišta Ježevo na autocesti A3, ugašen je u srijedu u 18 sati, smrtno su stradale dvije osobe iz teretnih vozila, a drugih ozlijeđenih nema, priopćila je u srijedu navečer zagrebačka policija. U nesreći su sudjelovala dva teretna vozila turskih, a treće crnogorskih nacionalnih oznaka, te osobna vozila bosanskohercegovačkih i bjelovarskih registarskih oznaka.

Požar su ugasili vatrogasci te je u suradnji s nadležnim službama, od 19 sati žurno otvoren sjeverni kolnik A3, između čvora Rugvica i Ivanić Grad za dvosmjerni promet jednim kolničkim trakom. Hrvatska vatrogasna zajednica priopćila je da je u gašenju požara sudjelovao je 21 vatrogasac s devet vatrogasnih vozila iz JVP Ivanić-Grad te DVD-ova Andrilovec i Dugo Selo.

"Bačve koje su eksplodirale predstavljale su veliku opasnost pri spašavanju i gašenju", kazao je zapovjednik JVP Ivanić-Grada Dario Kezerić. Još uvijek nije poznat razlog niti način kako je do nesreće došlo, kažu u policiji koja u suradnji s nadležnim državnim odvjetnikom provodi očevid, prenosi Večernji.hr.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 11:45