Article_Top_970x250

NOVI DAN - NOVA PODVALA: Kako bošnjački mediji Čoviću podmeću fotografiju s Lisicom?

GOEBBELS NA APARATIMA

NOVI DAN - NOVA PODVALA: Kako bošnjački mediji Čoviću podmeću fotografiju s Lisicom?

sij 09, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Dragan Čović, predsjednik Hrvatskog narodnog sabora BiH danas je u Banja Luci na proslavi Dana RS-a gdje se fotografirao sa Živkom Radišićem, bivšim članom Predsjedništva. Bošnjački su mediji tu informaciju prenijeli kao da se fotografirao sa Slavkom Lisicom, inače, danas posthumno odlikovanim srpskim vojnikom.

Novi dan - nove podvale bošnjačkih medije i to, naravno, uvijek, kao po matrici, hrvatskim dužnoscima u BiH. Iznimke nije bilo ni danas kada su objavili fotografiju Dragana Čovića, predsjednika Hrvatskog narodnog sabora u BiH s osobom za kojeg su konstatirali da je "ratni zločinac koji je srušio Šibenik" aludirajući na Slavka Lisicu, sprskog vojnika, koji je danas posthumno u Banja Luci odlikovan i od Željke Cvijanović, predsjednice tog bh. entiteta. 

Čović je pak na fotografiji sa Živkom Radišićem, bivšim članom Predsjedništva BiH. 

Inače, u Banja Luci je danas proslava 9. siječnja, Dana Republike Srpske koji je ustavan nakon što je Narodna skupština RS-a usvojila zahtjeve Ustavnog suda BiH i ukinula krsnu slavu. Također, u bošnjačkim medijima, Dragan Čović je ponovno najveća zvijezda jer je danas bio u Banja Luci na svečanoj akademiji tim povodom. 

R. I. / Dnevnik.ba