StoryEditor
čuva 5 dnevnika

Nove šokantne optužbe Miše Grofa: ‘Nikolina je ubila mog sina. Ako progovorim, ide u zatvor‘

Piše desk  /  03.07.2022., 11:48h

Vidoje je vodio dnevnike. Pet ogromnih dnevnika je u mom vlasništvu. Traži mi da joj dam sve Vidojeve spise, telefone kao i jedan njen planer koji je kod mene. Tu piše sa kim se, kada i gdje nalazila, kaže Viktor

Nikolina je ubila mog sina! Ona je tražila kuće, putovanja, bazene, lokale, firme... Trošila je nenormalne količine novca. Vidoje je školovao njenu kćer iz prvog braka u Londonu i financirao joj ljubavnike, rekao je Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, piše Kurir.rs. Voditeljica Nikolina Ristović ex Pišek prije dva mjeseca ostala je bez supruga Vidoja Ristovića, koji je iznenada preminuo u 44. godini. 

Nakon sahrane, Nikolina se zakačila sa svekrom Viktorom, kojeg je optužila da njoj i njezinoj kćeri Uni Sofiji, koju je dobila u braku s Vidojem, uskraćuje nasljedstvo. Otada svađa između njih ne jenjava. Sada je Miša Grof otkrio nepoznate detalje bračnog života sina i snahe.

- Ne znam kakvu imovinu ona hoće, Vidoje je bio imućan, ali to je moj novac. Mora biti svjesna da njoj ne dam ništa, a ako krenem iznositi sve što znam o njoj, bit će uhićena - rekao je Miša. Pojasnio je da je Nikolina bila s Vidojem samo zbog novca i da više od dvije godine nisu spavali zajedno.  

- On bi došao u Zagreb, donio joj novac koji je tražila, i onda otišao u hotel spavati. Ta žena je bila nezasitna, tražila je stan u Londonu, njezini psi su išli na manikure, neprekidno je pokretala neke biznise, proputovali su pola svijeta zajedno. Kada više nije znala što će s novcem, bacala ga je na gluposti, tijekom braka mu je potrošila milijune eura - kaže Viktor.

Ističe da sinu nikada nije prigovorio jer je samo htio da on bude sretan, ali je bio svjestan cijele situacije. 'Ja njenom krivicom više nemam dijete, i ne želim šutjeti', tužno je govorio otac pokojnog Vidoja i tvrdio da ima dokaze. 

- Otkako je upoznao Nikolinu, Vidoje je vodio dnevnike. Pet ogromnih dnevnika je u mom vlasništvu, stoje zaključani u sefu, a ona očajnički pokušava doći do njih. Traži mi da joj dam sve Vidojeve spise, telefone kao i jedan njen planer koji je kod mene. Tu piše sa kim se, kada i gdje nalazila. Možete pretpostaviti da, naravno, Vidoja u tim planovima nema. Od toga se može ozbiljna knjiga napraviti, ali ne planiram još uvijek objaviti te dokaze. Moj sin se nije ni ohladio, rano je - zaključio je Miša Grof za Alo.

Unuci u životu, kaže, nikad ništa neće nedostajati. 

- Ja svoje unuke obožavam. Una je jedna divna djevojčica, ne znam kako je uspjela od onako zle majke da bude takva. Ona je još jako mala, nije svjesna svega. Mogu reći da će biti osigurana do kraja života, ništa joj neće faliti, ali Nikolina neće dobiti dinara od mene - izričit je bio.

Dnevnik.ba

04. ožujak 2024 11:16