StoryEditor
Premijer fbih

Novalić uživa u čarima društvenih mreža, objavio je fotku na kojoj se smije od uha do uha: "Koliko god da je teško, uvijek se trudim ostati pozitivan"

Piše desk  /  15.01.2022., 10:23h
Široki osmijeh premijera Federacije BiH zasijao je na najpopularnijoj društvenoj mreži u BiH.

Premijer FBiH Fadil Novalić objavio je fotografiju na kojoj se iskreno smije uz opis: “Koliko god da je teško, uvijek se trudim ostati pozitivan.”

Novalić, koji je tek nedavno napravio svoj službeni Facebook profil, vrlo je aktivan na toj društvenoj mreži. Pored redovne sesije “Uživo s premijerom”  vrlo često na Facebook stranici dijeli i detalje iz privatnog života. Neke njegove objave postigle su izuzetnu popularnost, poput one s ubranim džinovskim gljivama.

Drugog siječnja premijer se pohvalio i statističkim podacima svog profila:  “Uz vašu pomoć, a ne uz pomoć bugarskih botova kao neki, ostvario sam preko 150 tisuća reakcija na svojim objavama, preko 3 milijuna pregleda na videima, i ukupan doseg od preko 8 milijuna.” napisao je tada Novalić.

Očito je da je premijer pojačao svoje digitalno prisustvo i da mu se brojke koje čuje sviđaju.

Osim Facebook statistika, ne bi bilo zgoreg, pogledati i neke druge. Cijenu potrošačke košare, osnovnih namirnica, broj iseljenih ljudi iz BiH, broj umrlih od koronavirusa na milijun stanovnika…

Dnevnik.ba

23. siječanj 2022 05:48