StoryEditor

‘Novaku nije dobro. Dimitrov je nanio štetu i Hrvatskoj i Srbiji‘

Piše D  /  24.06.2020., 09:06h

Nikome nije dobro pa ni njemu zbog ove situacije. Naravno da se ne osjeća dobro, ali situacija je takva kakva jest, odgovorio je Srđan Đoković RTL-u na pitanje kako se psihički osjeća njegov sin Novak.

Prvi tenisač svijeta u utorak je potvrdio da je pozitivan na korona virus i priključio se niski koju je u Zadru započeo Grigor Dimitrov.

- Čovjek je vjerojatno došao bolestan tko zna odakle i tako se dogodilo. Da se tu nije testirao, nego na drugom mjestu, mislim da to nije u redu. Nanio je veliku štetu i vama u Hrvatskoj i nama kao obitelji i Srbiji - prstom je uperio Srđan Đoković.

Sve preostale postaje Adria Toura, ona u Banjoj Luci i u Sarajevu, odmah su otkazane nakon Đokovićevog pozitivnog testa, ali, najavljuje njegov otac, ovo nije kraj u budućnosti.

- Mi ćemo sve napraviti da u budućnosti, kad bude normalno vrijeme, ponovimo i sa zadovoljstvom opet doći. Moramo izaći jači iz ovoga i shvatiti da ovo moramo proći i da se svi zaštitimo.

Novak se, pak, posuo pepelom i priznao da je u sve ušao prerano.

- Duboko mi je žao što je naš turnir stvorio štetu. Sve što smo radili u proteklih mjesec dana, bilo je čistog srca i s iskrenim namjerama. Vjerovali smo da je turnir ispunio sve zdravstvene protokole i izgledalo je kao da je zdravstvena situacija u regiji dobra kako bismo napokon ujedinili ljude iz humanih razloga. Pogriješili smo, bilo je prerano. Ne mogu opisati koliko mi je žao zbog ovoga i zbog svakog slučaja zaraze, prenose 24sata.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 00:56