StoryEditor
gaf

Nova TV "uzvratila" HRT-u: Zanimljiv razgovor čuo se tijekom reklama između scena turske sapunice

Piše desk  /  03.03.2022., 12:53h
Za vrijeme reklama koje su ‘presjekle’ tursku sapunicu ‘Nevjera’, u programu Nove TV dogodilo se nešto neočekivano – režija je slučajno uključila voditelja Petra Perežu koji je snimao najavu za Večernje vijesti.

Pereža je, ne znajući da je u eteru, osobi na snimanju rekao: ‘Još od početka rata nisi radio ovo’. Nakon što mu je neidentificirana i neozvučena osoba nešto odgovorila, Petar je uzvratio: ‘Tako reci’.

Iako se najvjerojatnije radi tek o krivom gumbu, moguće je da je Nova TV ‘isprobavala’ gledatelje, odnosno, provjeravala ostaje li tko uopće uz duge i naporne reklame. Ne moraju se bojati – sudeći po reakcijama, nitko ne miče oči s turske sapunice čak ni kad na red dođu oglašivači.

Pereža je svojedobno komentirao greške u eteru, zapravo uobičajene, a gledateljima prilično zanimljive. “Iako se loše trenutke uvijek trudim zaboraviti, oni su ipak dragocjeno iskustvo. Moram priznati da osim poneke krivo izgovorene ili naglašene riječi, nije bilo većih gafova. No gledatelji su prema svemu tome blagonakloni jer time pokazujemo da smo ipak samo ljudi, a ne roboti”, izjavio je voditelj koji je zaštitno live Informativnog programa Nove TV još od 2005. godine.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 10:12