StoryEditor

Nova poruka Zdravka Mamića: Dežurni mrzitelji i duhovne mizerije...

Piše D  /  10.04.2021., 08:04h

Dinamo je danas predstavio projekt novog stadiona koji bi koštao 60-ak milijuna eura, a izgradio bi se na mjestu sadašnjeg neuglednog zdanja u Maksimiru.

Radi se o prijedlogu izgradnje stadiona kapaciteta 34 tisuće mjesta koji bi se gradio, kako su rekli u Dinamu, u suradnji sa strateškim partnerom u projektu Gradom Zagrebom.

Tko bi to sve platio, pitanje je koje se često postavlja pa se iz BiH javio Zdravko Mamić te na Facebooku napisao sljedeće:

"Dežurni mrzitelji i duhovne mizerije, Dinamov novi space shuttle stadion na Maksimiru neće vas koštati ni eura. Imat ćete sve svoje novce za vrtiće, škole, bolnice, gongove i bongove, iako vas pola za iste nije uplatilo niti kune i sjetite ih se samo kada netko drugi nešto radi. Stadion će vam u Zagreb dovesti najveće glazbenike svijeta, najveće klubove, svi će procvjetati, bit će ukras i ponos od kojeg ćete i vi profitirati. Dinamo samo treba od grada pravo gradnje na zemlji koja je do 1992. bila njegova i malo sluha gradske uprave. Sve ostalo, riješit će klub sam i njegova uprava!"

Ranije danas Mamić je poručio sljedeće:

"Ja za Dinamo živim i živjet ću u futuru. A Dinamov futur je fantastičan, moderan, novi stadion kakav je arhitekt gospodin Otto Barić isprojektirao u suradnji s klubom. Nov stadion UEFA kategorije 4, kakav Zagreb i Dinamo zaslužuju može biti gotov za 3 godine. Jedino što nedostaje je vaša podrška kako bi Dinamo dobio pravo građenja na zemljištu koje je bilo njegovo do 1992., a zatim mu je oduzeto političkom odlukom. Novi stadion građane neće koštati ništa, a bit će na ponos svima. Koštat će oko 60 milijuna eura koje će uložiti partneri projekta, a bit će najljepši ukras Zagreba. Hrvatska je nogometna nacija i Hrvatska, Zagreb, a osobito Dinamo ovo zaslužuju."

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 02:41