Article_Top_970x250

Nova aviolinija: Od Mostara do Rima za 55 eura

od 16. prosinca

Nova aviolinija: Od Mostara do Rima za 55 eura

pro 06, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Arhiva

Karte će koštati 55 eura, a poseban naglasak na uspostavljanju te linije stavljen je na Međugorje, koje godišnje obiđe oko dva milijuna katolika iz cijelog svijeta.

Kompanija FlyBosnia predstavila je na Global Aviation Sumitu, koji se održava ovog tjedna na Malti, nove linije od Mostara do Rima na kojima će letjeti svakog ponedjeljka od 16. prosinca. Karte će koštati 55 eura, a poseban naglasak na uspostavljanju te linije stavljen je na Međugorje, koje godišnje obiđe oko dva milijuna katolika iz cijelog svijeta.

Direktor kompanije Tarik Bilalbegović upoznao je prisutne o ljepotama Sarajeva i BiH, mogućnostima skijanja na dvije olimpijske planine, a određeni razgovori su vođeni prema dogovaranju ljetnih linija između BiH i Malte.

''Usljed puno bolje razvojne strategije i uvjeta na aerodromima Mostar i Tuzla, FlyBosnia nastavlja odatle uspostavljati direktne linije i na tome je daljnji fokus razvoja kompanije'', priopćeno je iz FlyBosnia. Dodatne informacije i booking karata dostupni su na stranici www.flybosnia.ba.  

Dnevnik.ba

Tagovi: