Article_Top_970x250

Nogometaš Dinama se teško ozlijedio, osjetio je da je nešto puknulo

Kakav peh!

Nogometaš Dinama se teško ozlijedio, osjetio je da je nešto puknulo

lis 18, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Mislim da je riječ o metatarzalnoj kosti na desnoj nozi. Osjetio je pri doskoku da mu je nešto puklo i otišao je odmah na hitnu. Morat će obaviti brzu operaciju, a poslije ćemo vidjeti što će biti, rekao je trener Dinama Nenad Bjelica.

Sandro Kulenović (19) ušao je u igru umjesto Mislava Oršića u 66. minuti, no samo tri minute kasnije morao je napustiti teren. Pri jednoj akciji Dinama nezgodno je doskočio na desnu nogu i nešto je puklo. Stradao je nakon prve akcije koju je imao na utakmici.

Igrači 'modrih' u tuzi su gledali jedan u drugoga jer znaju koliko se Sandro borio da uđe u pravu formu i da se nametne Nenadu Bjelici koji ga je u 69. minuti morao izvaditi iz igre, pišu 24sata.hr.

Mladi napadač nije se mogao osloniti na nogu te je odmah ušao u kola hitne pomoći koja su ga odvezla u bolnicu na daljnje pretrage, a čini se da je ipak riječ o ozbiljnijoj ozljedi.

- Mislim da je riječ o metatarzalnoj kosti na desnoj nozi. Osjetio je pri doskoku da mu je nešto puklo i otišao je odmah na hitnu. Morat će obaviti brzu operaciju, a poslije ćemo vidjeti što će biti - rekao je trener Dinama Nenad Bjelica... 

Prije nekoliko dana zabio je tri gola za mladu reprezentaciju protiv San Marina u kvalifikacijama za Euro, no sada će morati neko vrijeme izostati s terena.

To bi trebalo biti između dva i tri mjeseca, ovisi o tijeku oporavka. Isti problem imao je i Brazilac Neymar koji je metatarzalnu kost lomio i prošle i ove godine. Za oba oporavka mu je trebalo oko dva mjeseca, a onda i još neko vrijeme za povratak u puni pogon. 

Sandru je ovo bila tek druga utakmica za Dinamo koju pak neće baš pamtiti po dobrome.

Dinamo ima dosta rješenja na napadačkoj poziciji, ali Hrvatska U-21 baš i nema. U studenom mlade 'vatrene' očekuju dvije utakmice u kvalifikacijama za Euro, protiv Litve i protiv Češke. Hrvatska nakon dva kola ima tri boda uz dvije utakmice manje od prvoplasirane Škotske, od koje smo i izgubili (2-1)

Kulenović je u Dinamo stigao posljednji dan ljetnog prijelaznog roka za dva milijuna eura iz poljske Legije. Tako se vratio u 'modre' gdje je prošao omladinsku školu i zadržao se sve do 2016. godine kada je otišao u Poljsku, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba