NK Široki Brijeg doveo na posudbu igrača iz Osijeka

prinova na pecari

NK Široki Brijeg doveo na posudbu igrača iz Osijeka

sij 09, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: NK Široki Brijeg

Dvadesettrogodišnji Stjepan Radeljić stigao je iz Osijeka na posudbu u NK Široki Brijeg do kraja sezone i već je odradio prve treninge s momčadi.

"Došao sam na polugodišnju posudbu kako bih pomogao novim suigračima u ostvarivanju zacrtanih ciljeva, a želja svih nas je ponovni izlazak u Europu. Svjestan sam koliko ime NK Široki Brijeg znači u bh. klupskom nogometu. Po igračkom kadru i infrastrukturi zaslužujemo biti u vrhu i ja ću nastojati opravdati ukazano povjerenje", kazao je Radeljić.

Igra na poziciji središnjeg braniča, visok je 198 centimetara, a u karijeri je upisao dva nastupa za Osijek u kvalifikacijama za Europsku ligu 2018. godine, dvadeset za Osijek II u Drugoj Hrvatskoj nogometnoj ligi tijekom 2018. i 2019. godine te 43 za Stuttgart II u njemačkoj Regionalnoj ligi Jugozapad u sezonama 2016./17. i 2017./18., priopćeno je iz NK Široki Brijeg.

Radeljić je za U-19 reprezentaciju Bosne i Hercegovine zaigrao u dva susreta, dok je za U-21 reprezentaciju BiH upisao 13 nastupa, stoji u priopćenju.

Dnevnik.ba

#3 234AdSense