StoryEditor
ukrala ogroman iznos novca

Njemački mediji objavili detalje uhićenja Mirnese S.: U Stuttgart stigla iz Crne Gore

Piše desk  /  24.01.2023., 19:43h

Mirnesa S. (42), osumnjičena da je njemačku firmu obezvrijedila za milijun eura, stigla je iz Crne Gore u zračnu luku u Stuttgartu gdje je jučer uhićenja, piše njemački RTL.

Njen odvjetnik je ranije najavio da će se Mirnesa predati, kao i točno vrijeme njenog dolaska u zračnu luku. I dalje se ne zna gdje je sakrila novac.

"Htjela je da se preda, pa je njen odvjetnik kontaktirao s policijom i javio im kada dolazi u Stuttgart", priopćila je njemačka policija, prenosi Klix.

Kako javljaju tamošnji mediji, Mirnesa je prilikom uhićenja bila mirna, a policijski službenici su potvrdili da se krila u Crnoj Gori.

Ona je u listopadu, radeći za kompaniju koja je između ostalog obavljala i poslove transporta novca u Stuttgartu, ukrala milijun eura. Stavila je novac u crnu torbu i nestala.

Policija je ponudila nagradu u iznosu od 37.500 eura za informaciju o lokaciji žene koja je ukrala ogroman iznos novca. Za sada nije poznato kako je policija locirala Mirnesu i da li im je u tome pomogao neko od građana ili bliskih osoba pljačkašici.

Dnevnik.ba

27. srpanj 2024 03:34