StoryEditor

NJEMAČKI MEDIJI: Niko Kovač sprema veliku čistku u Bayernu

Piše D  /  01.06.2018., 10:06h

Prema navodima njemačkog Bilda, Niko Kovač sprema veliku čistku u Bayern Münchenu. Kovač je navodno četvorici igrača dao slobodne ruke da traže novi klub, a to su Španjolci Thiago i Bernat, Arturo Vidal i Jerome Boateng, piše 24sata.hr.

Arturo Vidal gotovo sigurno odlazi iz Münchena jer mu aktualni ugovor istječe na ljeto, a vodstvo bavarskog kluba nije mu ponudilo novi. Vidal je poznat po svojem prilično divljem temperamentu, ali i problemima s alkoholom. Španjolski dvojac, Juan Bernat i Thiago Alcantara, dobili su od Kovača slobodne ruke da pronađu svoju novu destinaciju. Thiago je većinu ove sezone propustio zbog ozljede, a Kovač je odlučio kako je on višak.

Sudbina Jeromea Boatenga malo je drugačija od prethodne trojke, jer njegov status još nije dogovoren. Naime, novi trener Bayerna i stoper su se dogovorili kako će odluku o budućnosti njemačkog reprezentativca donijeti nakon svjetskog prvenstva. No, nije ni tu kraj odlascima.

Ova vijest potvrđuje kako čelnici Bayerna potpuno vjeruju Kovaču te da ima slobodne ruke da posloži svoju momčad onako kako on želi.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 11:33