StoryEditor

Njemački bundesligaš zagrizao za Nikolu Kalinića, Icardi ostaje u Interu?

Piše D  /  24.01.2019., 12:01h

24. siječnja

11.00

- Mauro Icardi (25) će produljiti ugovor s Interom. Kapetan crno-plavih je u pregovorima s upravom  te bi uskoro trebao potpisati novi poboljšani ugovor do 2023. godine. Icardi je tražio godišnju plaću od  devet milijuna eura, ali su navodno postigli dogovor na sedam milijuna eura, prenosi Večernji.hr

10.15

- Schalkeov trener Domenico Tedesco traži stopera i dva napadača. Na meti njemačkog bundesligaša je naš Nikola Kalinić (31). Hrvatski napadač došao bi na posudbu do kraja sezone, a onda bi Schalke mogao otkupi njegov ugovor. Nijemci bi Kalinića mogli dobiti za 15 milijuna eura. 23. siječnja

23.00

- Španjolski nogometni prvak Barcelona objavio je kako je dogovorio dolazak 21-godišnjeg nizozemskog veznjaka Frenkieja de Jonga iz Ajaxa u svoje redove, a koji će se dogoditi na ljeto. Vrijednost transfera je čak 86 milijuna eura, a De Jong bi trebao potpisati do 2024. godine. Za De Jonga su navodno bili zainteresirani i francuski i engleski prvaci Paris SG te Manchester City.

22.25

- Argentinski reprezentativni napadač Gonzalo Higuain (31) otišao je na posudbu u engleskog nogometnog prvoligaša Chelsea do kraja sezone. Higuain je član Juventusa, ali je ljetos otišao na jednogodišnju posudbu u Milan.

21.00

- Sevilla ima namjeru dovesti Marka Roga. U tijeku su pregovori s Napolijem, a španjolski klub doveo bi hrvatskog reprezentativca na šestomjesečnu posudu s pravom otkupa ugovora za 15 milijuna eura.

17.55

- Nemirni duh Marija Balotellija (28) pronašao je novi dom, nakon dvije i pol godine provedene u Nici prešao je u Marseille s kojim je potpisao ugovor do kraja ove sezone.  Talijanski napadač je u dresu Nice u prve dvije godine zabio 43 gola u 66 nastupa. No, ove sezone u deset utakmica nije niti jednom zatresao mrežu u francuskom prvenstvu.

16.15

- Poljski golgeter Krzysztof Piatek (23), koji je briljirao u dresu Genoe, prelazi u AC Milan u transferu vrijednom 35 milijuna eura. Genoa je odlično zaradila na Piateku budući da je prije šest mjeseci poljskoj Cracoviji za njega platila četiri milijuna eura. Poljski napadač odlično se snašao u talijanskom nogometu, u jesenskom dijelu sezone zabio je 19 golova na 21 utakmici u kupu i prvenstvu Italije.

12.00

- Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić na meti je madridskog Atletica i Manchester Uniteda. 22. siječnja

20.45

- Šime Vrsaljko (27) mogao bi se vratiti u madridski Atletico. Crno-plavi bi Madriđanima trebali platiti dodatnih 17,5 milijuna eura žele li zadržati hrvatskog reprezentativca, koji je odigrao tri od posljednjih pet utakmica za milansku ekipu.

19.15

- Hrvatski nogometni prvak Dinamo angažirao je nigerijskog krilnog igrača Iyayija Belivea Atiemwena (22), dosadašnjeg igrača Gorice, s kojim je potpisao petogodišnji ugovor.  Vijest o prelasku Atiemwena iz Gorice u Dinamo potvrdila su oba kluba. Atiemwen je privukao pozornost odličnim igrama u dresu novog hrvatskog nogometnog prvoligaša tijekom jesenskog dijela kada je sa sedam golova i četiri asistencije bio među najzaslužnijima za peto mjesto Gorice na polovici sezone.

12.25

- Medhi Benatia (31) nije zadovoljan statusom u Juventusu. Marokanskog reprezentativca traže Arsenal, Marseille i Fulham. 21. siječnja

23.00

- Vodeći klub turskog nogometnog prvenstva Istanbul Basaksehir doveo je još jedno zvučno pojačanje, iz kineskog prvoligaša Shanghai Shenhua na posudbu do kraja sezone dolazi senegalski napadač Demba Ba (33).

22.05

- Španjolski nogometni prvak Barcelona doveo je ganskog napadača Kevina Princea Boatenga (31) iz talijanskog Sassuola na posudbu do kraja sezone s opcijom otkupa za osam milijuna eura, objavili su klubovi u ponedjeljak.

Boateng je u 13 nastupa u Serie A ove sezone postigao četiri pogotka, a u Barceloni bi trebao rasteretiti Luisa Suareza koji je ostao jedini pravi napadač nakon odlaska Munira El Haddadija u Sevillu ranije ovog mjeseca.

21.30

- Napadač Chelseaja Alvaro Morata (26) odlazi na posudbu u Atletico Madrid do kraja sezone, s tim da španjolski klub ima mogućnost otkupa njegovog ugovora, objavili su u utorak britanski mediji

18.50

- Posljednje plasirani sastav engleskog nogometnog prvenstva Huddersfield Town za novoga je menadžera imenova 36-godišnjeg Nijemca Jana Siewereta, dosadašnjeg trenera druge momčadi Borussije iz Dortmunda. Siewert je s Huddersfieldom potpisao ugovor do ljeta 2021. godine. Huddersfield je prošloga tjedna sporazumno raskinuo ugovor s Davidom Wagnerom nakon što je klub u prva 22 kola ove sezone osvojio samo 10 bodova.

15.15

- Nikola Vlašić već je neko vrijeme na radaru Zenita. Njegov mogući transfer u klub iz St. Peterburga postao je još izgledniji, jer je Everton, navodno, zainteresiran za 30-godišnjeg Artema Dzjubu.

Ruski mediji pišu kako bi plavci rado doveli ruskog napadača, a u tom bi slučaju Zenitu prepustili Vlašića. No hrvatski reprezentativac je skuplji od Dzjube, što bi dodatno koštalo klub iz St. Peterburga. Everton od odlaska Belgijca Romela Lukakua u Manchester United još uvijek traži pravog centarfora.

Dnevnik.ba

 

19. travanj 2024 21:33