StoryEditor
neugodnost u vlaku

Njemačka policija privela oca, a on, šokiran zbog onoga za što je optužen, pozvao medije i sve im ispričao

Piše desk  /  16.09.2021., 09:30h
Istaknuo je kako ne živi s dječakovom majkom, ali je s njom u dobrim odnosima. I ona je potvrdila kako otac sa sinom ima normalan i prisan odnos.

Ené Slawow (55) iz Njemačke je šokiran jer ga je policija privela i provjerila zbog toga što je iskazivao nježnost prema sinu u vlaku dok su putovali iz Rostocka u Hamburgu.

Iako je naposljetku sve prošlo bez posljedica, Slawow je želio o ovoj temi progovoriti javno te se obratio njemačkom RTL-u. Rekao je kako svog 7-godišnjeg sina jako voli te prema njemu iskazuje nježnost, često ga zagrli i mazi.

– Normalno je da se otac i sin maze pa čak i kad su na javnom mjestu – govori šokirani otac.

Otkrio je što mu se dogodilo dok je putovao sa svojim 7-godišnjim sinom u vlaku iz Rostocka u Hamburg.

– Mlada žena je sjedila u vlaku, koji metar preko puta nas. Sa svojim sinom sam se ponašao kao i inače, ali ovaj put smo se u šali pogurali, sin me lagano udario a ja sam mu u šali rekao “ne u j…”. To je čula mlada žena, sve krivo shvatila i pozvala policiju. Odmah do nas je sjedio i stariji par, bili su jako ljubazni. Da je bilo ičega pogrešnog i oni bi reagirali – rekao je u šoku 55-godišnji otac.

Istaknuo je kako ne živi s dječakovom majkom, ali je s njom u dobrim odnosima. I ona je potvrdila kako otac sa sinom ima normalan i prisan odnos.

– Iako znam da će mi ovaj istup u medijima donijeti dodatnu neugodnost, želim o tome progovoriti jer ne želim da se isto dogodi i drugim očevima. Posve je normalno da je otac nježan prema svom sinu baš kao što je normalno i da to majka čini – rekao je Slawow, piše Fenix-magazin.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 07:01