StoryEditor

Nives objavila fotku na kojoj se sunča u toplesu i tangama

Piše D  /  20.06.2021., 01:06h

Nives Celzijus nije tijekom ovog produženog vikenda pobjegla na more, ali lijepo vrijeme koristi za sunčanje na svojoj terasi u Zagrebu i ovaj put sunčevim zrakama se izložila u toplesu i tangama i objavila je to na društvenim mrežama koje su odmah eksplodirale od lajkova i komentara o njezinoj ljepoti, piše Večernji.hr.

-Najljepša i najzgodnija žena Hrvatske. Blago onom tko te ima. Bomba. Uvijek broj jedan! Jednostavno savršeno. Volim te boginjo. - poručuju fanovi Nives.

U komentarima ima dosta poruka udvarača ali Nives na njih ne odgovara i kako je nedavno priznala već je duže od godinu dana u vezi, ali identitet svog dečka čuva u tajnosti.

Pitaju me: ‘Pa dobro, imaš li koga, viđaš li se s kim?‘ Pa da! ‘Pa koliko se viđate?‘ Pa godinu dana! ‘Što, čujete se svaki dan?‘ Ne! Fakat se ne čujemo, zato vjerojatno i jesmo tako dugo zajedno, zato što su se našle dvije kompatibilne osobe, svatko ima neku svoju vrstu posla, dosta smo zauzeti po tom pitanju, i nekad se teško usklađujemo. Meni je u svim tim odnosima uvijek falilo slobode! To da me stalno netko ne zivka, di si, što si... Mi ćemo to sve kad se vidimo proći, nema tu neke neiskrenosti, laži, mi na kraju sve to riješimo, samo to ne mora biti na dnevnoj bazi - izjavila je nedavno, piše Večernji.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 00:05