StoryEditor
celebrity

Nives Ivanišević fotkom sa sinom Oliverom obilježila Goranov rođendan

Piše desk  /  13.09.2022., 21:18h

Nives Ivanišević fotkom sa sinom Oliverom obilježila Goranov rođendan

Goran Ivanišević danas slavi 51. rođendan, a tim mu je povodom njegova supruga Nives čestitala rođendan fotkom na svom Instagram profilu. Objavila je fotografiju na kojoj Goran puše svjećice na torti u društvu sina Olivera. 

"Najdraži naš G, sve ti cvitalo, želimo ti najljepši rođendan i volimo te do neba i dalje!" napisala je u opisu uz fotografiju. 

"Sretan rođendan", "Gorane, sretan ti tvoj dan. Da ti se sve želje ispune", "Koja preslatka fotografija. Sretan rođendan, Gorane", "Sretno mu bilo, očekujemo bar još ovoliko", nizale su se čestitke ispod objave. 

Nives je jučer podijelila fotke s proslave rođendana sina Olivera na svom Instagramu

Podsjećamo, Nives je jučer na svom Instagram profilu objavila fotografije s proslave rođendana sina Olivera. Dječak se zabavljao u društvu nekolicine prijatelja, a roditelji su mu pomogli s rezanjem torte.

"Naš veliki dečko proslavio je 4. rođendan. Nemamo nijednu dobru fotku, sve su malo mutne, ali smo se super proveli", napisala je Nives.

Goran i Nives u braku su od 2017. godine

Goran Ivanišević i Nives Čanović vjenčali su se u prosincu 2017. godine u krugu obitelji i bliskih prijatelja u jednom restoranu u Zagrebu. Ubrzo zatim saznalo se i da čekaju dijete.

"Goran je najbolji otac na svijetu! Da njega nema, mislim da bih tu štrikala lagano", dodala je. "Ima već dvoje djece, jako puno se o njima brine, a brinuo se i dok su bili mali tako da zna više od mene. Sram me je reć', ali je!" priznala je Nives ranije za Index.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 20:04