StoryEditor
instagram

Nives Celzijus šokirala pratitelje objavljenim videom: "Neukusno"

Piše desk  /  10.05.2022., 15:08h
Nives Celzijus na svom je Instagram profilu objavila nestašan video koji je izazvao potpunu pomutnju među njenim pratiteljima. Na objavljenoj snimci Nives je pokazala kako uživa na plaži dok pije osvježavajuće piće, a u pozadini se čuje pjesma ‘Coco Jamboo’, no onda se dogodio nešto što je ‘raspametilo’ pratitelje.

Nakon što je pratiteljima privukla pažnju bujnim atributima koji su bili u prvom planu, počela je piti piće od kokosa na slamku. No, u trenutku kad je ispustila slamku iz usta, piće je počelo iz slamke kapati po njenim grudima. Nives se istovremeno smiješila u kameru.

“Nestašan kokos”, napisala je u opisu objave Nives. Pićem koje je curilo niz grudi nije se zamarala, što se posebno svidjelo pratiteljima koji su ostavljali razne komentare.

U komentarima ispod objave, na kojoj je prikupila više od petnaest tisuća lajkova. Neda Parmać joj je poručila:” Najjača si”, dok joj je jedan od pratitelja napisao: “Nives ložač broj 1”

“Kako si naložila masu”, “Kakva provokacija”, “Kako lijepo curi” nizali su se komentari, a bilo je i rijetkih kojima se video nije svidio.

“Neukusno” kritizirala ju je jedna pratiteljica, dok je jedan pratitelj napisao: “A jest pogana!”, piše dnevno.hr.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 19:35