StoryEditor
celebrity

Nives Celzijus istaknula bujne obline u bikiniju i pokazala lice bez trunke šminke pa poslala znakovitu poruku

Piše desk  /  04.08.2022., 21:21h

Nives je pokazala svoje obline i lice bez trunke šminke, a u opisu objave ostavila je znakovitu poruku. -Kada žena konačno shvati da je nemoguće udovoljiti svijetu, postane slobodna udovoljiti sebi- napisala je Nives uz fotku pa zaradila brojne komplimente.

Glazbenica i spisateljica Nives Celzijus (40) na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je pozirala u žutom bikiniju među palmama, a otkrila je kako trenutno boravi u Makarskoj, prenosi Večernji list.

Nives je pokazala svoje obline i lice bez trunke šminke, a u opisu objave ostavila je znakovitu poruku.

-Kada žena konačno shvati da je nemoguće udovoljiti svijetu, postane slobodna udovoljiti sebi- napisala je Nives uz fotku pa zaradila brojne komplimente.

‘‘Predivna‘‘, ‘‘Točno to‘‘, ‘‘Izgledaš sjajno‘‘, ‘‘Lijepo‘‘, ‘‘Wow‘‘, ‘‘Zgodna‘‘, ‘‘Top‘‘, ‘‘Najljepša na svijetu‘‘, ‘‘Bravo‘‘, samo je dio komentara. Inače, Nives sa svojih skoro 450.000 pratitelja često dijeli različite događaje u svom životu. Tako je nedavno s pratiteljima podijelila da se nalazi na kratkom odmoru u Crikvenici gdje su brojni pratitelji primijetili da je influencerica dobro pocrvenjela.  - Ja crvena! A kako ste vi? - napisala je Nives pokraj fotografije. 

"Auu, bit će guljenja", "Trebat će aloe vera gel i jogurt", "Mislim da si malo izgorjela", "Bila ti crvena ili bilo kakva uvijek si lijepa, zgodna" - nizali su se komentari.  Prije toga svoje je pratitelje oduševila golišavim izdanjem. Pozirala je na balkonu u malom crnom bikiniji koji je jedva obuzdao njezine bujne obline, a brojni pratitelji oduševljeni su njezinom tetovažom maslinove grančice koju je napravila početkom godine.

Dnevnik.ba

14. travanj 2024 07:49