StoryEditor

Nitko kao Niko: Srbin se naklonio Kovaču

Piše D  /  25.05.2019., 07:05h

Luka Jović još nije siguran gdje će od ovoga ljeta nastaviti karijeru. Premda se donedavno pisalo da je njegov odlazak u Real gotova stvar, posljednje informacije govore da su pregovori između njegova Eintrachta i madridskog kluba ipak zapeli. 

Kraljevski klub navodno ne misli potrošiti više od 50 milijuna eura, dok Nijemci inzistiraju na čeku od sedamdeset. No, ma kako se ta priča naposljetku rasplela, Jović će prije ili kasnije ostvariti transfer u neki od najvećih europskih klubova.

Kako i ne bi kada je u 75 natjecateljskih utakmica u dresu Eintrachta zabio 36 pogodaka. A tek mu je 21! - Nikada nisam sumnjao u svoju kvalitetu - kazao ja taj mladić, koji je očito donio najbolju moguću odluku kada je stigao u Eintracht na dvogodišnju posudbu iz Benfice u kojoj se nije uspijevao izboriti za minutažu.

Uostalom, u Frankfurtu ga je Niko Kovač pretvorio u prvorazednoga napadača, na što Jović nije zaboravio, a sada je u razgovoru za portal Bundeslige i ponovio: - On je trener koji mi je promijenio karijeru.

Čovjek koji mi je pokazao pravi put. Silno sam sretan što sam imao priliku raditi s njim - naglasio je Jović, kojega su fantastični nastupi u međuvremenu doveli i do srpske A reprezentacije, prenosi Večernji.hr.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 04:00