Article_Top_970x250

Ništa od povratka: Ibrahimović zbog ozljede neće igrati na Euru

Šveđani potvrdili

Ništa od povratka: Ibrahimović zbog ozljede neće igrati na Euru

svibnja 15, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: IPA/Pixsell

Razgovarao sam danas s Ibrahimovićem i, nažalost, rekao mi je da će ga ozljeda spriječiti u nastupanju na Europskom prvenstvu ovog ljeta, rekao je švedski izbornik Andersson.

Švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović (39) napustio je teren šepajući u 66. minuti protiv Juventusa nakon čega su doktori potvrdili ozljedu koljena. 

- Razgovarao sam danas s Ibrahimovićem i, nažalost, rekao mi je da će ga ozljeda spriječiti u nastupanju na Europskom prvenstvu ovog ljeta. Naravno da je to tužno, posebice za Zlatana, ali i za nas. Nadam se da će se vratiti na terene čim prije - potvrdio je izbornik švedske nogometne reprezentacije Janne Andersson. 

 

Specijalist ortopedije Volker Musahla prvotno je rekao da Zlatanova ozljeda nije ozbiljnije prirode, te mu je ponudio dvije opcije - operaciju ili terapije. 

Tri tjedna terapije trebalo je biti dovoljno za potpuni oporavak od ozljede, ali na kraju se ustanovilo da će ići na konzervativnu rehabilitaciju koja će trajati šest tjedana stoga će švedski napadač, osim preostala dva kola Serie A propustiti i nadolazeće Europsko prvenstvo, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba