StoryEditor

Ništa od izbacivanja Červara s Eura, evo koliku kaznu mora platiti

Piše D  /  19.01.2018., 08:01h

Naime, danska televizija objavila je kako su im iz EHF-a potvrdili da će kazniti Linu Červara zbog nesportskog ponašanja na samom kraju susreta između Hrvatske i Bjelorusije.

Čak je i sam urednik TV2 televizije , Dan Philipsen,oštro napao Červara.

Nadam se da će Červara izbaciti s turnira. To bi bila ispravna stvar. Znam da se to najvjerojatnije neće dogoditi jer u EHF-u nema dovoljno muškaraca da izbace izbornika domaćina Europskog prvenstva, rekao je Philipsen.

Sa stavom da bi se Červara trebalo izbaciti s prvenstva slažu se i Šveđani.

Červar je prekršio svaku mjeru. Ovo je prljavština po kojoj ćemo pamtiti Euro. Nevjerojatno što se sve dopušta domaćinu, rekao je švedski stručni komentator Martin Frandesjo.

Nekoliko sati kasnije ista ta danska televizija objavila je kako će EHF kazniti Červara novčano, odnosono da će hrvatski izbornik morati platiti 3000 eura kazne. Potvrdio je to na Twitteru novinar te televizije Lars Bruun-Mortensen.

 

Kod rezultata 24:23 za Hrvatsku Červar je primio Karvatskog koji je po desnoj strani išao prema našem golu. Primio ga je Červar desnom rukom i malo zadržao, ali suci to nisu primijetili. Bjeloruski napad je prekinut nakon što im je dosuđen faul u napadu, a onda je Kopljar postigao konačan pogodak za 25:23 i pobjedu Hrvatske.

Na konferenciji za novinare nakon utakmice Červar je sa smiješkom rekao: Ma nije tu bilo nikakve namjere. Ja imam običaj po trenerskoj liniji hodati lijevo-desno i hodajući tako došlo je do malog sudara s bjeloruskim igračem. Sve je to u žaru borbe, objasnio je Červar.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 20:58