StoryEditor

Nina Badrić žestoko odgovorila na jedan komentar: Ajmo se svi kolektivno roknuti

Piše D  /  01.08.2020., 10:08h

Društvenim mrežama počeo se ovih dana širiti komentar koji je napisala jedna gospođa koja poziva Ninu Badrić da dođe u okolicu Bjelovara i pomogne joj vaditi krumpire. Taj komentar napisan je nakon što je naša pjevačica u videu koji je objavila na svom Facebooku zamolila Vladu da omogući i svima unutar glazbene industrije da se vrate na posao, prenosi Večernji.

- Čini mi se da smo ostali jedina profesija koja je ostala u lockdownu, da nisu donesene jasne mjere na koji način i pod kojim uvjetima mi glazbenici možemo nastupati, odnosno obavljati svoj posao - poručila je Nina. Među komentarima na društvenim mrežama našao se tako i taj komentar gospođe iz okolice Bjelovara koja poziva Ninu da dođe raditi kod nje, a Nina je to sve komentirala ovako: - Naslađivati se nad bilo čijom nevoljom poraz je ljudskosti. Našalila se nakon toga Nina na svoj račun i objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj se nalaze rajčice i rekla je: Krumpira više nemamo bit će iduće godine al zato šalša na pome. Dodala je uz ovaj opisa i hashtag #opgbadric i prijatelji su joj u sličnom šaljivom tonu komentirali fotografiju, ali bilo je i onih koji nisu baš shvatili poruku Nine Badrić i jedna osoba joj je uputila ove riječi:

- Draga Nina, nije se šaliti s radom. Molim Vas, ja razumijem situaciju u kojoj se nalazite, ali se spustite na zemlju, bez ironije, molim!!! Aman, nije samo vama teško!!! Nije dugo trebalo i Nina joj je odgovorila: Ajmo se svi kolektivno roknuti??? Što kažete? Nikome nije lako trenutno ni onome ko kopa a ni onome ko svira a niti svim drugim ljudima. Makar još možemo zadržati u sebi zrno pozitive dobrote i optimizma. Zar ne? Svako dobro i vama i nek vam je dan nasmijan to je barem besplatno.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 23:48