StoryEditor
predstavila novi album

Nina Badrić se prisjetila nastupa na Eurosongu: "Shvatite da ste janje za klanje"

Piše desk  /  12.06.2022., 08:13h

Nina Badrić predstavila je svoj novi album pa je progovorila o duetima s Matijom Cvekom, Albinom Grčić i Lorenom Bućan za koju kaže da ju je tijekom showa ‘Zvjezdice’, kao član žirija, progurala.

‘Ja sam njih zapravo pozvala, oni su bili moji gosti. U svojoj glavi sam ih smjestila, odnosno, već sam im namijenila pjesme koje će pjevati i znala da će zvučati dobro i tako je i bilo. Matija Cvek, koji je sa mnom otpjevao Neka noćas dođu svi, bio je sjajan.

Albina pjesmu ‘Četiri stađuna’ i Lorena, koja je moja velika simpatija još otkad sam je upoznala u showu Zvjezdice kad je imala 15 ili 16 godina i ona je bila moj osobni favorit na tom natjecanju. Ja sam stalno glasala za nju i gurala je maksimalno i evo sad smo otpjevale skupa Romancu. Uistinu je talentirana i pred njom je velika budućnost’, izjavila je u intervjuu za Index.hr.

Nina se osvrnula na svoje predstavljanje Hrvatske na Eurosongu 2012. godine te je naglasila da bi sve promijenila kad bi mogla vratiti vrijeme.

‘Sada bih promijenila sve da mogu zato što tek kad dođete tamo shvatite koliko ste sami u tome i shvatite da ste janje za klanje. Eurosong se događa cijelu godinu, od sad, od ovog trenutka. Ostale delegacije lobiraju za svoje glazbenike. To je natjecanje zemalja i ona zemlja koja želi organizirati Eurosong se potrudi da svog izvođača isprati, odnosno da pozicionira na vrlo visoko mjesto’, ispričala je.

Za kraj intervjua izjavila je da ne zna što je potrebno za pronalazak partnera, no unatoč tome ona je sretna.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 13:31