StoryEditor

Nikšić: Ovo je pobjeda, sve se mora iz temelja mijenjati

Piše D  /  16.11.2020., 11:11h

Predsjednik Ekološkog slobodarskog pokreta (ESPO) Damir Nikšić bio je velika podrška Četvorki na izborima u Sarajevu, a za Klix.ba dan nakon izbora kaže da su ljudi bili fokusirani na promjene i da su tražili "siguran prolaz", zbog čega je njegova stranka osvojila mali broj glasova.

"Raja je išla ziheraški. Shvaćam da je sada dati glas ESPO-u, nekoj ekologiji, zapravo nadogradnja, a ovo sada je baza. Ovdje se mora iz temelja mijenjati. Mislim da su mnogi razmišljali, ako glasaju za ESPO, da će baciti glas, pa su zato htjeli riješiti prvo ovo s Četvorkom. Mi smo se pridružili Četvorki, reklamirao sam načelnike više nego svoju stranku. Iako nismo službeno u Četvorki, djelovali smo ujedinjeno i s promatračima i brojačima", govori Nikšić.

Ističe da je ovo velika pobjeda, ali da se sada svi moraju koncentrirati na Županiju Sarajevo.

"I to moramo sve počistiti i preuzeti. Dolazi težak period i bit će teško, ali treba raditi kao jedan i opravdati podršku građana", dodao je.

Kaže da se val promjena vidio i u Banjoj Luci i Sarajevu, a da je na redu Mostar.

"Pada Dodik kao dugogodišnji autokrat, pada Bakir kao dugogodišnji autokrat. Sada se moramo koncentrirati na Mostar, da vidimo hoće li se moći nešto slično napraviti i promijeniti", poručio je Nikšić.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 22:28