StoryEditor
nakon optužbi

Nikolina se oglasila nakon optužbi Miše Grofa: Zatvor bi bio raj naspram ovoga

Piše desk  /  03.07.2022., 12:42h

Nakon što je Miša Grof iznio šokantne optužbe na račun snahe Nikoline Ristović u kojima je, između ostalog, rekao da je ona kriva za smrt Vidoja Ristovića, Nikolina se oglasila na svom Instagramu.

"I zatvor bi bio raj naspram ovoga. #samodokazi", napisala je Nikolina i dodala emotikon koji plače od smijeha.

image

Objava na Instagramu

SCREENSHOT - Instagram

Podsjetimo, Ristović je u razgovoru sa srpskim medijima iznio šokantne optužbe na račun Nikoline.

"Nikolina je ubila mog sina! Ona je izvolijevala kuće, putovanja, bazene, lokale, firme... Trošila je nenormalne količine novca. Vidoje je školovao njezinu kćer iz prvog braka u Londonu i financirao joj švalere. Ne znam kakvu imovinu ona hoće, Vidoje je bio imućan, ali to je moj novac. Mora biti svjesna da njoj ne dam ništa, a ako krenem iznositi sve što znam o njoj, bit će uhapšena", rekao je Ristović za Alo.

"Nikolina je s Vidojem bila samo zbog novca, njih dvoje više od dvije godine nisu spavali zajedno. On bi došao u Zagreb, donio joj novac koji je tražila, i onda otišao spavati u hotel. Ta žena je bila nezasitna, tražila je stan u Londonu, njeni psi su išli na manikuru, neprekidno je pokretala neke biznise, proputovali su pola svijeta zajedno.

Kada više nije znala šta će s novcem, bacala ga je na gluposti, tijekom braka mu je potrošila milijune eura. Sinu nikada nisam rekao ni riječ, želio sam samo da on bude sretan, iako sam bio svjestan svega. Međutim, ja njenom krivicom više nemam dijete i ne želim šutjeti", dodao je, između ostalog, Nikolinin svekar.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 10:03