StoryEditor
lijepa gesta

Nikolina Ristović pokazala što joj je susjed ostavio pred vratima: "Za rastanak..."

Piše desk  /  29.06.2022., 08:46h

Nikolina Ristović posljednjih dana objavljuje fotografije iz Zagreba, a na većini njih nalazi se s kćeri Unom. Sada je na Instagram Storyju objavila fotografiju buketa i poruke koje je dobila.

"Kada te dočeka pred vratima buket od susjeda za rastanak...", napisala je.

Na pismu se vidi kako joj je susjed poželio puno sreće u životu i zahvalio joj se što je bila predivna susjeda.

"Neka vam ovaj skromni buketić uljepša preostale dane ovdje", piše na kraju pisma koje joj je susjed ostavio.

image

Objava na Instagramu

SCREENSHOT -

Gdje se seli nakon smrti supruga Vidoja Ristovića nije poznato, no srpski mediji su se posljednjih tjedana raspisali da je Nikolina prekinula sve radove na obiteljskoj vili u Zagrebu i odlučila se preseliti u inozemstvo. Nikolina te navode još uvijek nije potvrdila.

Također, ovih dana pojavili su se natpisi da se Nikolina nalazi u financijskim problemima jer su ona i pokojni suprug digli dva kredita za kuću u kojoj su planirali živjeti, a da ona nema novca za završetak radova.

"Sada je već veliko pitanje hoće li živjeti u ovoj kući koju radi. Kako se povjerila prijateljima, postoji mogućnost da ju iznajmljuje jer će život u njoj biti jako skup. Vidoje nije štedio kad je Nikolina u pitanju pa je i pristao na to da se ogroman novac uloži u kuću, za koju njegov otac tvrdi da ga je ubila. Radovi još nisu završeni, a pitanje je i kad će biti jer Nikolina trenutno nema tu količinu novca", rekao je izvor za Kurir.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 01:59