StoryEditor
celebrity

Nikolina Pišek dobila posao na Uni TV

Piše desk  /  26.08.2022., 16:21h

Nikolina Pišek je novo lice Une TV, potvrđeno je danas iz te televizijske kuće.

"Dobro došla u UNA tim! Nikolina Pišek biće novo lice naše televizije. Poznata voditeljka ponovo će se naći ispred kamera, a emisiju koju će voditi obilovaće zanimljivim, intrigantnim i životnim temama.

'Pričat ćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti suvremeni život. Različitost stavova će upravo donijeti dimaniku i zanimljiv ton, bit će lepršavo, poletno, informativno, osnažujuće, a sve sa ciljem da uljepša život u našem zajedničkog prostoru, da jednostavno poboljšamo svijet oko nas', naglasila je Nikolina.

Ovo je samo dio iznenađenja koje za novu sezonu sprema tim UNA TV! Budite uz nas i dalje", stoji u objavi televizije na Facebooku, prenosi Index.hr.

Una podijelila otkaze u Zagrebu

Početkom kolovoza u zagrebačkoj redakciji Une podijeljeni su otkazi.

Iz Une TV su priopćili kako, unatoč velikom rastu gledanosti u regiji i najavljenoj ambicioznoj programskoj shemi od jeseni, njezinu misiju i viziju trenutno nije moguće provesti na hrvatskom tržištu, a glavna prepreka je nemogućnost da program postane dostupan svim gledateljima.

Najbezbolnije u reduciranju rada prošla je web redakcija Une TV, koja zapošljava šestero ljudi i u kojoj nisu dijeljeni otkazi. Najveća sječa zaposlenih dogodila se u sektoru programa, u kojem je ugašeno 11 radnih mjesta, a od devet novinara ostao je samo jedan. 

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 13:30