StoryEditor
miša grof:

"Nikolina je izvadila dijamantni kamen iz zaručničkog prstena i prodala ga, a Range Rover je poklonila nesposobnom bratu, debilu..."

Piše desk  /  05.07.2022., 09:16h

Obiteljska drama između Miše Grofa i Nikoline Pišek Ristović se nastavlja, a svekar poznate voditeljice i dalje ne staje te je krenuo iznositi detalje iz dnevnika svog pokojnog sina, Vidoja Ristovića. Pritom ne prestaje sa skandaloznim optužbama na račun svoje snahe.

"Vidoje je, kad se htio zaručiti s Nikolinom, uzeo obiteljski prsten ruskog podrijetla. Odnio je taj prsten zlataru da ga preradi. Ne znam detalje kako, prepakiran je u novu platinu, bijelo zlato... Bilo je po četiri karata. Pazite, nikad mi to nije rekao, vjerujte mi, ali sam u dnevniku našao zapisano da Nikolina vadi dijamantni kamen.

Nakon nekih pet godina, nisam uspio shvatiti točno kada, ona je njega izvadila i prodala, a mom je sinu rekla da joj je ispao. Vidoje joj je naručio novi kamen i kupio. I majstori zlatari rekli su da je nemoguće da je kamen ispao jer su ga držale snažne krapne, na silu je izvađen i tom prilikom je i oštećen", rekao je Miša Grof za Kurir.

Dodaje i da je njegov pokojni sin jako volio Nikolininu obitelj.

"Kada je njen otac umro, on je toliko trčao da ja mislim da se ne bi toliko potrudio da sam ja umro. On je jurio oko sprovoda i grobnog mjesta, oko svega. Moj Vidoje je morao ići tamo za katolički Božić. Na početku njihove veze ona nije imala automobil, poslije tri dana Vidoje joj je kupio Range Rover, a ona ga je poslije nekog vremena poklonila. Dala ga je svom nesposobnom bratu, debilu, koji nikada u životu ništa nije radio", rekao je Vidojev otac.

Novinari srpskog Kurira pitali su ga i je li još uvijek u kontaktu s maserkom koja je u trenutku Vidojeve smrti bila s njim.

"Sada nitko ne može znati što mu je ona bila. Vidio sam jednu neuglednu damu, a Vidoje je imao ukusa. On je bio vrlo uredan i pedantan, jedna flekica na tenisicama ako je bila, ona se morala ukloiti, ako je nešto kapnulo, on je odmah mijenjao taj komad garderobe. Žena koju sam ja zatekao na adresi nikako mi se nije uklapala u to da bi mu ona mogla biti ljubavnica ili djevojka", rekao je Miša Grof za Kurir.

Priznao je i da bi volio vidjeti unuku Unu Sofiju, ali smatra da to trenutno nije moguće.

"Iskreno ću vam reći, bojim se da Nikolina neće dovoditi Unu i da neće dozvoljavati da je puno viđam. Ona bi najviše voljela da meni zakonom odrede da idem u Hrvatsku ako želim vidjeti unuku i da me tamo ubiju. Njoj ništa nije strano. Starija unuka Matea, koju je Vidoje dobio u braku s Lanom, jako je tužna i utučena, jako pati za ocem, svega je svjesna. Dolazi kod mene svaki dan, njezina majka Lana još uvijek plače za Vidojem. Matea je ista Vidoje, jako sliče", rekao je za Kurir.

Dnevnik.ba

13. travanj 2024 11:25