StoryEditor

Niko, oprosti Robbenu! ‘Pivo je ledeno, skoro sam dobio srčani‘

Piše D  /  18.05.2019., 07:05h

Kakav dan u Njemačkoj! Niko Kovač je osvojio prvi trenerski trofej u Bundesligi i to u stilu. S 5-1 je iz Münchena ispratio svoju bivšu momčad Eintracht.

Od Allianz Arene su se oprostili Franck Ribery, Arjen Robben i Rafinha koji odlaze iz kluba. Prije utakmice su dobili poklone, navijači su ih pozdravili ovacijama, ali i fantastičnom koreografijom. Teško je bilo ne zaplakati.

Ribery i Robben su zaigrali u drugom poluvremenu i od kluba se obojica oprostili golovima! Nisu mogli ni zamisliti bolji kraj...  Ribery je zabio četvrti gol na utakmici, a legendarni Nizozemac je postavio konačni rezultat.

Naslov se proslavio - žestoko! Trojica na odlasku su podignula trofej, Allianz Arena je pjevala u sav glas, ovacijama zahvalila i Niku Kovaču. Na terenu je naravno bio i njegov brat, Robert. Ponosno su Kovači pozirali sa svojim prvim trofejem Bundeslige. Dugo se slavilo, a Niko je travnjak napustio mokar kao miš jer ga je pivom zalio Robben.

Šefe, oprosti! Ali, što se mora, mora se...

- Pivo je jako hladno, skoro sam dobio srčani udar. Ali vrijedilo je, radio sam za to cijelu sezonu - rekao je Kovač kroz smijeh nakon utakmice, prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 08:49