Article_Top_970x250

Niko, oprosti Robbenu! 'Pivo je ledeno, skoro sam dobio srčani'

prvaci njemačke

Niko, oprosti Robbenu! 'Pivo je ledeno, skoro sam dobio srčani'

svibnja 18, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot via 24sata.hr

Bayern i Niko Kovač proslavili su naslov prvaka Njemačke. Od kluba su se oprostili Franck Ribery, Arjen Robben i Rafinha, Allianz Arena ih je ispratila impresivnom koreografijom, a Niku Kovača pozdravila ovacijama.

Kakav dan u Njemačkoj! Niko Kovač je osvojio prvi trenerski trofej u Bundesligi i to u stilu. S 5-1 je iz Münchena ispratio svoju bivšu momčad Eintracht.

Od Allianz Arene su se oprostili Franck Ribery, Arjen Robben i Rafinha koji odlaze iz kluba. Prije utakmice su dobili poklone, navijači su ih pozdravili ovacijama, ali i fantastičnom koreografijom. Teško je bilo ne zaplakati.

Ribery i Robben su zaigrali u drugom poluvremenu i od kluba se obojica oprostili golovima! Nisu mogli ni zamisliti bolji kraj...  Ribery je zabio četvrti gol na utakmici, a legendarni Nizozemac je postavio konačni rezultat.

Naslov se proslavio - žestoko! Trojica na odlasku su podignula trofej, Allianz Arena je pjevala u sav glas, ovacijama zahvalila i Niku Kovaču. Na terenu je naravno bio i njegov brat, Robert. Ponosno su Kovači pozirali sa svojim prvim trofejem Bundeslige. Dugo se slavilo, a Niko je travnjak napustio mokar kao miš jer ga je pivom zalio Robben.

Šefe, oprosti! Ali, što se mora, mora se...

- Pivo je jako hladno, skoro sam dobio srčani udar. Ali vrijedilo je, radio sam za to cijelu sezonu - rekao je Kovač kroz smijeh nakon utakmice, prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba