StoryEditor

Niko Kovač kaznio jednog igrača i pokazao zube

Piše D  /  19.08.2019., 08:08h

Niko Kovač ove sezone odlučio je primjenjivati snažniji autoritet u Bayernu nego što je to bio slučaj u njegovoj prvoj godini u Münchenu, a prva žrtva novog režima bio je 22-godišnji Renato Sanches.

– Nisam očekivao da će mi trener ovo napraviti – izjavio je nezadovoljni Sanches nakon što je na utakmici prvog kola Bundeslige protiv Herthe (2:2) dobio pet minuta na terenu. Bilo je poznato da je donekle i problematični Portugalac htio otići iz Bayerna ovog ljeta ako ne dobije veću minutažu.

Kovač ga je zadržao u Bayernu najavivši mu kako će dobiti više šanse, ali nestrpljivi Sanches odmah je nakon prvog kola javno zatražio transfer, prenosi Večernji.hr.

Prema pisanju njemačkog Bilda, Kovač ga je za to “nagradio” kaznom od 10 tisuća eura. U njemačkom listu također stoji kako je Kovač održao sastanak s igračima kako bi ih upozorio na javne kritike prema njegovim odlukama.

Ubuduće će svaka kritika biti kažnjena. Mnogi tvrde da je Kovač ovako nešto trebao napraviti već i prošle sezone.

Što se Sanchesa i njegova transfera tiče, iz kluba su već nekoliko puta poručili da zbog tankog kadra njegova prodaja ne dolazi u obzir.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 16:17