Article_Top_970x250

Niki Kovaču odbijenica kakvoj se nije nadao

bivši hrvatski izbornik

Niki Kovaču odbijenica kakvoj se nije nadao

lip 15, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Bivši hrvatski izbornik u svom je timu htio analitičara Marcela Dauma (32), sina proslavljenog trenera Christopha Dauma (65).

Niko Kovač ovih je dana pokušao dovesti još jedno pojačanje u Bayern, ali ne u svlačionicu nego u stručni stožer. Bivši hrvatski izbornik u svom je timu htio analitičara Marcela Dauma (32), sina proslavljenog trenera Christopha Dauma (65). 

Mlađi Daum trenutačno radi u Bayeru iz Leverkusena koji ga nema namjeru pustiti pa će tako Niko ostati bez željenog stručnjaka. Otkrio je to Marcelov otac Christoph. - Mogu potvrditi da ovaj interes traje još iz Eintrachta gdje je Niko surađivao s mojim sinom i upoznao njegove kvalitete - rekao je Daum pa poručio Kovaču da se previše ne nada: - Leverkusen nema namjeru raskinuti ugovor, a Marcel je vrlo zadovoljan u klubu i nastavit će uspješno raditi.

Daum je ispričao i što radi njegov sin. - Odjel se zove Analitika i istraživanje. Niko misli da Marcelo zna više nego ljudi u Bayernu. Pokušava popraviti stvari u svakom segmentu i vrlo dobro razumijem njegovu želju.

Od ostalih vijesti iz Bayerna dodajmo i da Borussia Dortmund želi vratiti Matsa Hummelsa koji je prije tri godine otišao u bavarski klub. Kovač za njega traži oko 20 milijuna eura, prenosi Večernji.hr.

Dnevnik.ba