StoryEditor

Nijemac htio fotografirati prometnu u Frankfurtu s više mrtvih, sad ga čeka ogromna kazna

Piše D  /  03.05.2021., 12:05h

Stravična nesreća dogodila se u nedjelju navečer, malo prije 22 sata, u blizini Zračne luke Frankfurt, na autocesti A3 u pravcu Kölna. Vozač kamiona udario je u dva vozila koja su zbog kvara stajala na zaustavnoj traci.

Jedan je muškarac preminuo na mjestu nesreće, a teško ozlijeđena žena je preminula malo kasnije u bolnici. U bolnici se nalazi i treća osoba koja je zadobila ozljede u nesreći, piše Fenix-magazin.de.

Glasnogovornik policije u Frankfurtu tijekom noći sa nedjelje na ponedjeljak nije mogao objasniti zbog čega je došlo do nesreće, odnosno zašto je kamion udario u dva vozila koja su stajala na zaustavnoj traci na autocesti A3, prenosi Večernji.hr.

Uslijed svog tog užasa, vozač koji je prolazio svojim vozilom pored nesreće je pokušao fotografirati nesreću. Glasnogovornik policije je rekao kako je situacija bila toliko dramatična, a kad su vidjeli da vozač pokušava fotografirati mjesto nesreće, policajci su ga zaustavili, izveli iz automobila i odveli ga do tijela poginulog muškarca.

Htjeli su mu jasno dati do znanja da takvi prizori ne bi trebali biti na mobitelu, pogotovo ih pokazivati drugima ili još gore, stavljati na društvene mreže. Vozača koji je htio fotografirati mjesto nesreće čega stroga kazna.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 07:18