StoryEditor

NIJE STIGLA NIJEDNA PONUDA Dinamo prijavio Olma i za Ligu prvaka

Piše D  /  21.07.2019., 02:07h

Dinamo se, poslije Lokomotive, okreće gostovanju u Gruziji. Nenad Bjelica za 2. pretkolo Lige prvaka (kroz A i B listu) prijavio je 32 igrača, a na njoj su se našli svi igrači Dinama.

Pa tako i Dani Olmo. Španjolski nogometaš jučer je po individualnom programu trenirao u Maksimiru, a jasno je kako će preskočiti gostovanje u Gruziji u utorak. A tamo neće biti ni ozlijeđenih Zagorca, Moharramija, Dilavera, Theophilea, kartoniranog Stojanovića, pa ni novopridošlog Moubandjea.

- Olmo ne putuje u Gruziju, on i Moubandje će odraditi jedan mikrociklus, pa bi nam za uzvratnu utakmicu protiv Saburtala mogli biti na raspolaganju. Da, prijavljeni su za 2. pretkolo Lige prvaka. Kao i svi igrači koji su sada u kadru, baš svi mogu igrati protiv Saburtala - rekao nam je jučer Nenad Bjelica.

Trener Dinama ništa ne želi prepustiti slučaju.

- Olma ćemo ga pripremati kao da će još dugo biti s nama. Kada bude spreman, naravno da će igrati.

Bude li rezultat iz Tbilisija na “knap”, u Zagrebu će istrčati i Olmo. Odradi li Dinamo većinu posla već u prvoj utakmici, Olmo bi mogao preskočiti i maksimirski uzvrat. Moguće je i da Dinamo s Olmovim kupcem dogovori da Dani ostane do kraja europskih pretkola, kao što je bio slučaj s Pjacom i Rogom, ali dok nema konkretnoga kupca, o tome se ne može razgovarati.

A Bjelicu muče - penali. Dinamo je u njegovoj eri imao 14 penala, “modri” su igrači bili precizni deset puta. Po jedan promašaj su upisali Andrić, Petković, Olmo i - u sada protiv lokosa Hajrović. Jedini igrač koji je u oba navrata bio siguran izvođač je bio Mario Budimir, kojeg više nema.

- Ovo je četvrti penal koji smo promašili. Vidjet ćemo tko će pucati sljedeći, možda priliku dobije netko tko je promašivao - tvrdi Bjelica, piše 24sata.hr.

Dnevnik.ba

21. travanj 2024 15:23