StoryEditor

Ni Chelsea, ni Real: Kovačić odlučio za koga će igrati sljedeće sezone, čeka se dogovor klubova

Piše D  /  10.06.2019., 10:06h

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić prošlu je sezonu proveo na posudbi u Chelseaju. Nadao se veznjak da će tamo ostati i dulje, međutim, Fifina kazna klubu označila je kraj njegova boravka na Stamford Bridgeu.

Mnogo je zbog toga bilo pitanja gdje će nastaviti igračku karijeru. Brojni klubovi su se spominjali, a kao zadnja opcija nametnuo se Inter. La Repubblica tvrdi da je talijanski velikan već ušao u pregovore s Real Madridom. Hrvatski veznjak je, navode, rekao ‘da’ Nerazzurrima te je do realizacije transfera još samo preostao dogovor klubova.

Stigao Conte

Inter je nedavno preuzeo Antonio Conte sa zadatkom da nakon gotovo cijelog desetljeća opet uđu u borbu za naslov prvaka. Za to je dobio i pozamašan budžet na raspolaganje. Osim Kovačića, najglasnije se kao potencijalno pojačanje do sada spominjalo ime belgijskog reprezentativca Romelua Lukakua.

Međutim, prvo treba vidjeti kako će se rasplesti situacija s Maurom Icardijem. Također, i Edin Džeko sve se glasnije povezuje s ovim talijanskim velikanom.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 17:39