Article_Top_970x250

Ngannou se prisjetio trenutka iz borbe protiv Miočića: Tad sam mislio da nešto pogrešno radim

BRANIO SUCA

Ngannou se prisjetio trenutka iz borbe protiv Miočića: Tad sam mislio da nešto pogrešno radim

tra 13, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Jeff Bottari

'Iskreno, gledao sam borbu i vidio sam kako je Dean reagirao. Mislim da bi ga trebalo nagraditi za najbolju izvedbu te večeri. Jeste li vidjeli koliko je brzo potrčao?', istaknuo je novi prvak teške kategorije UFC-a.

Francis 'Predator' Ngannou (34, 16-3) nokautirao je Stipu Miočića (38, 20-4) u drugoj rundi, ali priznaje da nije sve bilo tako jednostavno. Iako je francusko-kamerunski borac izgledao mnogo bolje nego u prvom meču kad je jednoglasnom sudačkom odlukom slavio Stipe.

- Kad me pogodio onom desnicom rekao sam si da nešto krivo radim. Gledali smo ga i znali da je ta 'step-back' desnica Stipin najbolji udarac. Tako je i zahvatio Werduma te došao do titule. Mislio sam da sam učinio nešto krivo, ali onda se on zaletio - prisjetio se Ngannou na Hotboxin' with Mike Tyson podcastu. 

Već je u prvoj rundi 'Predator' uzdrmao Stipu uz žicu, a drugoj rundi je Stipe sjajno pogodio kontru desnicom, ali na kraju ga je to i koštao pobjede jer je krenuo po sve ili ništa. Ngannou ga je ljevicom pogodio i još jednim 'čekićem' ga završio na podu, a mnogi su govorili da je sudac Herb Dean prekasno reagirao.

- Iskreno, gledao sam borbu i vidio sam kako je Dean reagirao. Mislim da bi ga trebalo nagraditi za najbolju izvedbu te večeri. Jeste li vidjeli koliko je brzo potrčao? Kretao se unatrag, a onda odjednom brzo uletio među nas. Bio je spreman - ako te Francis dotakne, ne dozvoli da te Francis još jednom dotakne - zaključio je Francis.

A pitanje je što je sljedeće za Stipu i za Francisa jer se sve češće spominje ime Jona 'Bonesa' Jonesa (32, 26-1-1) koji traži preveliku plaću pa bi se u napadu na titulu mogao naći i Derrick 'Black Beast' Lewis (36, 25-7-1) koji je u najgoroj borbi u povijesti teške kategorije prije skoro tri godine slavio protiv Ngannoua, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba