StoryEditor
celebrity

Nezgoda s kosom Angeline Jolie na premijeri filma postala viralna

Piše desk  /  26.10.2021., 21:49h
Na prvi pogled izgled Angeline Jolie na premijeri njenog filma "Vječni" u Rimu izgledao je kao i uvijek savršeno. Drugi pogled je otkrio pravi stilski promašaj: glumica je očito pokušala sitnom kozmetičkom prijevarom svoju kosu, koja je inače do prsa, produljiti s ekstenzijama za ovaj glamurozni događaj.

To je bio pokušaj koji je doživio neuspjeh  i pretvorio se u viralni događaj. Ekstenzije, odnosno produžeci za kosu, su uobičajeno sredstvo u Hollywoodu da se dočara duga kosa za neke posebne događaje ili jednostavno da se unesu osvježenja i promjene u izgledu.

Zlatno pravilo pri tom glasi: komadi kose moraju biti gotovo nevidljivo pomiješani s pravom kosom, prijelaz mora biti vidljiv tek pažljivijim promatranjem. U suprotnom, ova sitna estetska "prijevara" postaje odmah prilično neugodna oku - što se vidjelo kod holivudskezvijezde Angeline Jolie u Rimu.

Glumica je u talijanskoj prijestolnici izašla na crveni tepih s izgledom, koji je mamio uzdahe - u Versace svjetlucavom ogrtaču i inače besprijekornom stajlingu, no njezin stajling kose postao je tema svih razgovora.

Prijelaz između Jolieine  prirodne smeđe kose i ekstenzija do bokova čini se da je bio iznimno težak poduhvat, čiji se ishod u ovom slučaju nije mogao predvidjeti.

Preočito je kako su jednostavno zaboravili skladno integrirati ukosnicu i sve povezati na pravi način. Ovaj evidentni promašaj oblikovanja Angelinine kose postavlja pitanje - kako je moguće da ovo nitko nije primijetio prilikom pravljenja frizure? 

Kosa Angeline Jolie je postala viralnaTwitter servis za vijesti je u vrlo kratkom vremenu primio bezbroj komentara o nezgodi s kosom Angeine Jolie. Osim tvrdnji, da bi stilistica trebala biti otpuštena, mnogi su korisnici davali druge podrugljive komentare zbog skandala s kosom.

Tako je jedan korisnik Twittera napisao: "Tko god je napravio ekstenzije Angelini Jolie, mora da je Jenniferin prijatelj" - što je referenca na bivšu suprugu Brada Pitta Jennifer Aniston, s kojom je bio u braku prije nego što se vjenčao s Angelinom.

Što možemo naučiti iz Angelininog tvrdoglavog inzistiranja za ekstenzijama? Ekstenzije uvijek (!) trebaju biti pravilno uklopljene u prirodno vlasište. Kao i to - da i s naizgled savršenim superzvijezdama, stvari ne idu uvijek glatko. 

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 03:39